bilal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke ben ücreti elden vermek istiyorum deseydin adam toplayıp ofislerine giderdik
Maksadım hesap numaralarını ve hesap sahiplerini öğrenmedikti ama halâ böyle bir şansımız var desem! ?
Çünkü ben bugün PTT 'ye yetişemedim, gittiğimde kapalıydı. Yarın öğlenden sonra işten izin alabilirsem gideceğim

caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde ben arayım bunları, size borcum varmış hesabı. Bakalım ne yapacaklar.
Aradınız mı?

Rasty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni de sigorta yaptırmışım diye aradılar.Yeniletmek istiyor musunuz diye bende cevap vermesem olmuyor mu dedim, kadın dondu 10 saniye falan sonra yok beyfendi cevap vermeniz lazım falan filan dedi kapattım teli suratına
3-4 gün önce aynı numaradan farklı birisi aramıştı, benzeri bir şeyi ben de yapıp kapatmıştım telefonu, üstelememiştim de.. lakin bugün tekrar arayınca..

eyupyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Profesyonel dolandırıcıymış, sensin sandım dolandıran
Her şey o kadar profesyonelce ilerliyordu ki.. bir an ben bile şüphe ettim!

Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynı numara check-up olarak 2 yıl önce babamı benden habersiz böyle bir şeye ikna edip 299 tl almışlar aldıktan sonra bana dedi 10dk içinde kartı iptal ettik kart platinum karttı 20bin limiti var sonra bilgileriyle karttan nasıl kimin hangi adresten vs. çekildiğini kayıdını polise götürdük bunları biz zaten hep arıyoruz hep değiştirerek dolandırıyor diyo sana check-up hizmeti sunuyor dedi 2 hafta sonra eve 2 tane kart geldi check-up ile ilgili sonraki yıl aradıklarında ben açıp küfür ettim bidaha aramadılar.
2 yıl önce ve aynı numara ha! Sonra Can Yücel 'e edepsiz derler Azizim!

Affınıza sığınarak:

''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz.. L*N bu kadar o..ç.nu nasıl anlatayım küfürsüz?''
CAN YÜCEL

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bu konuda bir çok şikayet gördüm bugünlerde. Ptt numarası vermeleri de ilginç.

http://www.tellows-tr.com/num/02129141258
Ben de çok şaşırdım açıkçası..