konu burada çözülecek sizin sitenizdeki numaranızı hiçbirşekilde aramadım kişisel numaranızı aramışlığım vardır ulu ortamda paylaşmayın özeldende gönderebilirsiniz Misafir; multi üyelik ithamında bulundunuz kaçmayın! süresiz banlanmanızı istiyorum ses kaydını iletmediğiniz taktirde ek olarak modül haklarını devretmişsiniz iyi bir sıyrılma yöntemi ama nafile! fatura vs aldığınıza dair kanıt ekleyiniz hesap benim demedim birlikte çalıştığımız doğrudur halende çalışıyoruz bu bir sorunmu teşkil ediyor ?
Ses kaydını ulu orta almak suçtur, zaten sitemizde yazdığı gibi telefon kalite standartları için ses kayıtları alınmaktadır. Bu sistemi sizle ilk yaşadığımız problemden sonra direk getirdik. Sitemizi incelerseniz görürsünüz..
Mahkeme açın, gerekli delillerin hem buraya hemde mahkemede sunulacağına söz veriyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:57:27 -->-> Daha önceki mesaj 18:56:57 --
Ben demiyorum arkadaş kendi diyor hesabımın sahibi Misafir; dır diye. Daha geçen güne kadar imzasında Atak Servers yazıyordu Porelux hesabının. Tamam anladık madem multi değil daha önce banlanmış birisinin bu hesapta ne işi var?