porelux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya kardeşim senin ne hakkın var milleti oyalamaya.! üstelik kendimize özel yaptıracağımız modülü kendin yapıp satışa sunuyorsun hesaplarımız multi değildir , sizden şikayetçiyim lütfen konuyu uzatmayalım furkancım. bırakalımda incelensin. gerkeli işlemi moderatörlerimiz yapsın bütün herkesin nasıl bir iş peşinde oldugunu öğrenmesini istiyorum ban yemem içn bir sebebim yok fakat senin birçok sebin var
- izinsiz ses kaydı almanımı desem
- yöneticilerimizi takmamamanımı desem
- millete lavuk diye hitap etmenimi desem
- bizi oyalayıp kendimize özel yaptıracağımız modülü satışa sunmanımı desem hangi birisiniyle bitireyim multi üyelik diyip duruyorsun papağanlar gibi bu işten sıyrılmaya yer arıyorsun
Demhat Bartın olduğunu kabul ettiğine göre şuan eski hesabın R10'a yakışmamaktan banlı olduğunuda biliyorsundur. Bu hesapta ne arıyorsun? Banlanmış birisinin başka bir hesap ile bu foruma girmesinin yasak olduğunu bilmiyormusun?

Ben sizi oyalamadım yapıyorum dedim.. Beklemek zorunda değildin

Buradaki yazdıklarından sadece birisi tutuyor.

Start stop özelliği.. Bunun dışında tutuşan bir özellik göremiyorum..

Bu modülü ben @NetBudur; İsa abinin isteği üzerine yaptım. Sizin isteğiniz üzerine yapmadım zaten siz bu mesajı yazdığınızda ben bu modülü kodluyodum. Dediğim gibi varsa bir belgeniz gidin bana bu arkadaş benim fikrimi çaldı diye dava açın.. Hatta aynı şekilde WHMCSTURK yani teknolojist ile aramızda geçen sıkıntı gibi o fatura modülü kodlarken aynı anda bende toplu fatura modülü kodluyodum..

Konunun daha ciddi yönleri var..Asıl hesabın yani sen banlısın ve bu forumda başkasının hesabıyla takılıyorsun.