Tesadüfe bakın:
Konuyu 16:15 'de açıyorum.. Bana Demhat BARTIN adlı arkadaştan mesaj geliyor..
16:35 - Konuyun neden açtın? Neyse burdan yazmıyım..
Şansa bakın 4 dakika sonra konuma porelux adlı arkadaştan mesaj geliyor..
Ve bu arkadaşın teamviewerine bağlandığım zaman
@Burti; ile yazışmalarını gördüm..
Aynen şu şekilde yazıyordu,
Furkan yan çizdi, 250 liraya yapmayacağım diyor sen yapabilirmisin?
Burtinin cevabı şu şekilde.. Ben yapamam 13 adet modül işim var mümkün değil gibisinden bir cevaptı..
Yönetim kontrol edebilir..
Madem sen Demhat Bartın değilsin neden bu mesajı attın?
Ve şansa bakınki Demhat Bartın beni facebooktan engellemiş
Neden acaba? :/
Multi hesapla gelip benim acizliğimden yararlanıp arkamdan bıçaklayarak değeri 1-2 milyar olan modülü gelmiş 250 liraya alarak kendi satacak akıllıya bakın
Moderatörlerin gereğini yapmasını bu arkadaşın forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum..
Unutma demhat!
R10'a yakışmıyorsun!
Eski üyeliği arkadaşın:
https://www.r10.net/members/79090-demhatbartin.html
Kendiside biliyor ona ben aynı bu şekilde 250 liraya TC Kimlik Modülünde satış yapması için lisans hakkını verdim.
Hatta lisans sisteminin kontrol yaptığı yer:
http://www.bartinnetwork.org/license/tc4in1/license.txt
Aaa şansa bakın atakservers.com var!
Acaba kim bu AtakServers canlı desteğine girip sorduğumda porelux telefon numarasını verirmisiniz diye bana DEMHAT BARTIN'ın numarasını verdi..
Arayıp söyledim ama inkar etti yeminler etti (telefonum böyle şeylere karşı ses kaydı alıyor iyi ki almışım gerekirse yönetime sunarım) sonra beni TeamSpeak e çağırdı (kayıt altına aldığımı biliyor nereden caysa iyidir değilmi) sonra ondan teamviewer aldım ve ondan habersiz birden r10 u açtım ve orada onun Porelux üyeliğine giriş yapmış olduğunu gördüm.. Kısa süre inkar etti ve sonra kabul etti.
Bu arkadaş tamamiyle çift taraflı oynamaktadır, TC Kimlik Modülü gibi ona 250 liraya bu modülü verecektim ve SADECE 4 KİŞİYE LİSANS VERECEKTİ.. Onlarda zaten aşağıdaki kişiler;
Ses uçar yazı kalır sözü bundanmış demekki, bundan sonra böyle konuşmaları yazışarak yapacağım bu bana ders oldu.. Gelip açığımı kullanarak (yazışmalarda herşey tam değil ama biz bu arkadaşta genellikle teamspeakta konuştuk bu konuları bende kayıta almamıştım) hem modülü sahiplenecekti hatta bir konuşmada @CetinBilisim; 'e de ben satacağım sen satamassın demişti bana tabi ama ben bunları şuan kanıtlayamıyorum..
Beni tanıyan tanır, kimseye yalan söylemedim şuana kadar ve gidipte kimseyi kandırmadım.. Yönetim tüm firmalara şahsım hakkında sorularını sorabilir.