Ben biraz inceledim, arkadaşın site içi seo yapılandırması çok yanlış meta taglar keywords bölümleri vs. Kodlara bakınca bana yeni bir siteye göre spam kasılmış gibi gözüktü. Ayrıca sen konuyu - Film adı 720p türkçe dublaj izle - diye açamazsın. Açarsan hit alamazsın. 10 Yıllık sitelerde film adı türkçe dublaj izle, film adı 720p izle diye konu başlıkları açıyor onların aralarından sıyrılıp ilk 300 e gireyim demen biraz anormal.

Ayrıca sitende yeterince seo çalışması yapılmamış. Gerçi düzenli olarak yapman gerekenler var. İlk gözüme çarpan google en son 8 eylül de indexini almış. O temayla bu index hızı çok kötü. Domain adıyla popülerlik yakalamaya çalışmamışsın. En azından indexini hızlandıracak bazı çalışmalar yapman gerekiyor. Fakat hiç birşey yapmamışsın ama yanlışlarını yapmışsın ve sitem böyle diyorsun olay bundan ibaret. Bunun önüne geçmek için siteye iç ve dış optimizasyon şart. Bu çalışmalar yapılırken günlük düzenli olarak hep aynı saatlerde içeriklerini gir. 2 hafta süreyle hem çalışmalarla konular desteklenirken hem de google'nin aksiyonu site de daha da artmaya başlayacaktır.

Bu arada pinterest, google+, flickr, facebook, reddit, blogspot, opera gibi kaynaklardan 10 ar tane hesap açarak her gün normal kullanıcıymış gibi bu hesapları güncel tutun. 1 ay sonra iyi bir kıvama geldikleri zaman hitler gelmeye başlar o hesaplarda yapacağınız çalışmalarla. Sabır çok önemli.. Sıkılırsan Ölürsün.