Detaylı ve önemli noktalara değinilmiş fakat tanıtım yazısı tamamen zararlıdır ve yararı yoktur gibi söylenimleri yanlış bulmaktadır. Alanında alınan tanıtım yazısı ve ilerleme görülerek alınan tanıtım yazısı oldukça yararlıdır.
Tanıtım yazısı paket çalışmaları tabiki birden backlinke aşırı yüklenme sonucu zarar vermektedir. Herşeyden önemlisi bir anda yükselim çabasında olunmamalı aşırı ve fazla derecede birden tanıtım yazısı alınmamalıdır.
hocam konuyu nasıl okuyorsunuz anlamadım. tanıtım yazısı faydalı değildir, zararlıdır ve alınmaz diye bir şey demiyorum ben. hatta yazdığım yorumda en fazla fayda sağlayan çalışmalardan biri olduğunu belirttim. herkes konu başlığını okuyarak yorum yazıyor. konu başlığı yazının ilgi çekmesi için atıldı.
bazen siteme ziyaretçi geliyor. konuyu okumadan yorum yazıyor. aynı onlarınkine benzemiş buda. konuyu okusanız cevabı içinde. okumadan başlığa göre yorum yazıyorsunuz. şu şu tür sitelerden tanıtım yazısı almayın diyorum ben. siz hiçbir siteden tanıtım yazısı almayın olarak değerlendiriyorsunuz. çoluk çocuğa kızıyorum bari siz yapmayın aynı hatayı. ezbere yorum yazmanın mantığı nedir?