Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam araba alırken insanlardan yorum beklerseniz kusura bakmayın ama hiç bir zaman araç sahibi olamazsınız. Araca binecek olan sizsiniz, hemen hemen her aracın artı ve eksi yönleri vardır. Bundan yaklaşık 4 ay önce 14 bin TL ye 2005 model hasar kayıtlı bir araç aldım. Bana dediler satamazsın edemezsin şudur budur. Kazasız olanların piyasası ise 20 bin civarındaydı. Ben aracı ustama gösterdim, on numara araç sıkıntısı yok dedi aldım bindim şöförlük öğrendim sonra 13.500 lira gibi bir fiyata sattım. Aslında aldığım fiyata çok rahat satardım ama başka bir araç buldum o yüzden azına çoğuna bakmadım satarken.
Sen ilk önce gideceksin bulunduğun şehirdeki oto pazarına araçlara yakından bakacaksın. Araç ilk önce içine sinecek. Direk alacak olmasanda kimse sen aracı inceliyorsun diye sana bir şey demez. Arabaya bin kaputunu aç, şoför koltuğuna otur ondan sonra karar verirsin.
10 Bin TL bütçe ile alabileceğin araba muhakkak 13 14 yaş civarlarında olacaktır. Bu araçlarda kaportadan ziyade sadece motora baktırman senin yararına olacaktır. 10 TL lik arabaya kim değişeni yok, orijinal vs desede muhakkak bir yerde sanayiye uğramıştır.
Kolay gelsin.