furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçinin açılıp temizlenmesi gerek fanı çok toz tuttuğundan hava girmiyordur bu sebeple çok ısınıyordur. Özelliklerinizin yetersiz olduğunu düşünmüyorum temizlendikten sonra birde virüs programı kurup taratın belki virüslerden dolayıda kasma yapıyor olabilir. Bunları yaptıktan sonra bir sorun kalacağını sanmıyorum.
hocam dediğiniz gibi bi temizlemek lazım.

Breezy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boşuna soğutuculara para vermeyin, laptopun alt kısmını tamamen kapatacak büyüklükte alüminyum levha alın ve üzerine 10 - 15 tane falan delik açın fandan daha etkili, alüminyum ısıyı çok hızlı şekilde emiyor ve atıyor çünkü.
hocam valla çok ilginç bi fikir sonradan pc nin altına yapışmasın ama deneyeceğim

arthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 GB RAM, 2 GB ekran kartı olan kabaca bir tabirle hayvani bir bilgisayar mı çalıştırmıyor Ben 2 GB RAM, 1 GB paylaşımlı ekran kartı olan 4-5 yıllık laptopta pek çok oyunu orta seviyede oynuyorum.
aynen hocam ne var ahh bi bilsem kafayı yiyom evde artık

AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ekran kartına yanlış yerden bakıyorsunuz. Aygıt yöneticisindeki Görüntüleme bağdaştırıcıları sekmesinden kontrol edin. eğer orada aygıtın üzerinde ünlem var ise driver eksiktir ekran kartını kullanamıyorsunuzdur.
misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağ tık ile gözükmüyorsa, nvidia denetim masasından program ayarlarına girin hocam. Oyunu seçip nvidia ile çalıştır seçeneği olması lazım. Sürücüleriniz de güncel olmasında fayda var.
Sağolun arkadaşlar tekrar güncellemelere bakacağım.

edit: hepsi tam gözüküyor.