Arkadaşlar yanlış anlamayın merakımdan soruyorum. Bu telefonları neden alıyorsunuz?
Şu anda bile iphone'ın bi kaç ay sonra çıkacak olan modeli hazır zaten. Para tuzağı. Samsung ile danışıklı dövüş yapan bir firma. Bu çılgınlık değil mi?
Apple yi samsungla karıştırdın heralde.Apple senede 1 telefon çıkarır.Samsung 4 ayda 1 telefon.Bu yüzden samsungda piyasa diye birşey yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:34:13 -->-> Daha önceki mesaj 12:26:15 --
Arkadaşlar yanlış anlamayın merakımdan soruyorum. Bu telefonları neden alıyorsunuz?
Şu anda bile iphone'ın bi kaç ay sonra çıkacak olan modeli hazır zaten. Para tuzağı. Samsung ile danışıklı dövüş yapan bir firma. Bu çılgınlık değil mi?
yurtdışında kesinlikle alınabilir kontratlı ama türkiyede 5 para edecek bir cihaz değil.
note 4 varken kat kat daha güçlü alınmaması lazım bu ülkede bu fiyata.
Şunu artık kafaya sokun.
Ram işlemci v.s v.s artırmak androidlerde işe yarar şarttır.Çünkü android ,alt tabanda devamlı çalışan yazılımları bir hayli fazla.
Bu yüzden ekstradan rame ve işlemciye gerek var.
İosda böle bir sıkıntı yok.
1 gb ramle 2 çekirdekle android telefonlarından sırf işletim sisteminin stabilitesinden dolayı akışkan çalışmakta.