ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
film üzerine bir domain var dileyene pm atarım artık sıkıldım ya özgün makale yazıyorum videolara reklam ekliyorum site a-z ye özgün x film daha 3-5 sitede yeni ekleniyor kalkıyorum özgün makale yazıyorum 150-200 kelime sonra girdiğim etiketlerden bakıyorum titleden bakıyorum ilk 500 de yokum siteye girdiğim her içerik özgün oldu hep copy video kullanmadım hiç varsada 2-3 tane anca vardır diceksinizki backlink, tanıtım yazısı vs. googlede olmayan veya az olan bir içerik hakkında makale oluşturuyorum girsin 400. sıraya ne biliyim 300.sıraya girsin ne diye ilk 500 de çıkmaz bu google soguttu beni yemin ediyorum bütün sitelerden yaw açtığım bir site mi hitlenmez arkadaş 20 tane domain var hepsi 10-20 tekili zor görüyor.
Neden bir siteni domain dahil hayatında hiç site yapmamış biri üzerine açıp farklı adsense alıp farklı hostlarda tutmayı denemiyorsun?

Google kişileri mimleyebilior n demek 20 site? bu adamın hangi projesi başarılıki 20 sitesi var? Bu adam bu kadar site açıyorsa derdi sadece para kazanmaktır diyoır google kelimelerinede itibar etmiyor, sanada.