intheghost1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayakta alkışlamak gerek. Hele bu dönemde, normal bir iş hayatı ile kazanılamayacak paralar. Normal bir işte yardırırcasına çalışıyorsun eline geçen maksimum 2000-300 TL maaş. Mecburen insanlar başka arayışlar içerisine giriyor. Ben artık paranın internette olduğunu düşünüyorum. Ama internetinde zorlu tarafları var. Seo ile alakan yoksa para kazanmak yerine elindeki paranı da kaybedersin. İnsanlar artık gerek adsence geliri için gerekse film indirme, film izleme siteleri kurarak bir şekilde para kazanmaya çalışıyor.

Burada önemli nokta bir önceki cümlelerimde de belirttiğim gibi seo yu bilen parayı afedersiniz götürüyor. Arabalar, evler ve daha güzel bir yaşam.

Ama ne yazıkki ülkemizde çokta seo sırları paylaşılmıyor ve aksine öcü gibi gösteriliyor.

Sizin için zahmet olmazsa, sakıncası da yoksa dış seo (backlink) çalışmalarınızı nasıl yürüttünüz biraz bizlere faydalı bilgiler verebilir misiniz?

Hocam SEO'yu cok buyutmussunuz gozunuzde.
Eger size Sifir Backlink ve baska SEO calismasiyla nerdeyse bir yildir xx.xxx $ Adsenseden kazandigimi soylesem inanirmiydiniz?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:55:38 -->-> Daha önceki mesaj 10:45:43 --

OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bu dediğiniz, bu kadar basit olsaydı bu forumda 70 bin üye varsa 30 bin tanesi emekli olmuştu
Dogru hitle. Yani niche hitiyle demek istiyor arkadas. yoksa ***** veya cop turkce sitelerle 100K hit de alirsin ama bir arpa boyu ilerleyemezsin !

Ben kendi sitelerimde (ingilizce niche) toplasam toplasam gunluk 25K hit bile yoktur ama coktan emekliligi dusunmeye basladim mesela