Gorusleriniz için teşekkürler.
Genel tasarimda herhangi bir degisiklik düşünmüyorum. Sistemin bu sade yapisi kolay anlasilir gözü yormayan yapisi seviliyor bunu değiştirmek istemiyorum.
Diğer yandan en basta hayata gecirdigim dizist.com haricinde diğer surumler çakma versiyonlardir. Dizist sistemini begenildigi ortada ki klonlarida cikmistir. Ben bunu gayet doğal karsiliyorum. Dizimaga tipa tip benzeyen onlarca sitede cikmistir. Bu klon isi sadece asil sistemi yucelttir. Çikan klonlarin hic biri dizist sistemindeki özelliklere ulasamamamistir. O yüzden çikan klonlari pek dert etmeye gerek yok. Piyasadaki çikan bir kaç sistemde dizist sisteminde kullandigim özelliklerin benzerlerini görüyorum. Bu hoş bir şey sistem beğenilmiş taklit edilmiş.
Yine bu film sistemide taklit edilebilir. Ama yine gerek sosyal ortam özellikleri olsun gerek diger özellikler olsun bu seviyeye ulasamayacaktir.
O yüzden esi benzeri olması gerek denmiş. Bu sistemin film sektorunde zaten esi benzeri yok. Diğer yandan dizist.com ile ana tasarım dişinda tamamen bastan oluşturulmuş bir sistem. Konuyu detayli incelemenizi öneririm detaylardan bahsettim.
Tekrar teşekkürler yorumlariniz icin.