Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam olay zaten baştan sona saçma niye derseniz.Genel müdürlük diyor ki ben seni bilir kişi atıyorum araştır.İşkur yetkilileri araştırıyor bir suç bulamıyor yazı yazıyor bir suç yoktur diye (yazışmaları gösterdiler) bu olay birde 3 defa oluyor bir suç yoktur diye.Sonrada genel merkez diyor ki cezayı keseceksin ...
Suç teşkil edende link diyorlar ve gösterdiler foto'yu bana ...

Yani olayda ne kopyala yapıştır var nede marka tescili ile ilgili bir olay var.Özel istihdam bürosu gibi faaliyet varmış onlara göre.

Seninki daha betermiş ben sadece link veriyordum .Sen makale yazıyormuşsun üstüne de link veriyormuşsun
Olay interneti alt üst edebilecek kadar önemli bir olay bence.
Bakalım sonuç ne olacak...
Çok ilginç yani, ben 3 sene önce yazdım o makaleleri. Ne uyarı geldi ne de ceza. Ve piyasa da öyle siteler var ki, 10 yıldır yayında. Mesela senin sitenin us uzantılı sitesi var. Onlar 30.000 tl ödeyip almışlar mı peki? Yani o kadar hitli ve yıllardır açık olan sitelere birşey dememişler, gelip senin siteyi bulmuşlar. Bu benim ilgincime gitti.

Geçenlerde forumda birisi işkur botu satıyordu, o konuya da yazıldı bu sakıncalı diye. Sonuçta ilanı çekiyor ve sitede yayınlıyorlar. Hani öyle birşey yapsaydın olabilir dicem ama, senin dediklerine göre en son ceza yemesi gereken kişi sensin bu konuda.