JaaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum online oyun üzerine bir domain adresim vardı. tigerko.com | rekabetin yoğun olduğu bir sektör, dolayısıyla rakip oyun yöneticisi gidip bizi şikayet etmiş. oyunun alt yapısını elinde tutan bir firmanın forum sitesinde bizi göstermiş. tib arayıp sorduğumda domain yasaklandığını öğrendim bunla ilgili bir avukat bulup dosyayı çıkarmamız gerektiğini söylüyorlar.

Ben nasıl bir yol işleyip nereden başlamalıyım. Bu domain benim için çok önemli superonline kullananlar girebiliyor. ttnet üyeleri giremiyor siteye, yine aynı şekilde yurt dışından erişim var. Siteyi farklı bir erişim sağlayıcısına aldık dns felan güncelledik yine aynıydı.

Yardımlarınızı bekliyorum. Cevap yazma zahmetinde bulunun herkese teşekkürler.
Sizin dns değiştirmeniz bir şey fark ettirmez. Domain ban olduğu için ttnet kullanıcıları dns değiştirmeden giremezler. Mesela yandex google dns kullananlar girebilir sitenize. Bu konuda iyi bir avukat bulup kapatmaya itiraz etmeniz gerekiyor sanırım. Benim 25k hitli sitemi kapadılar, muyap kapamıştı ve benden 80.000 tl teminat istedi. Bende vermedim site kapalı kaldı.