Merhaba üstadlar umarım aranızdan biri bana yardım edebilir lakin bu adsense beni sevmiyor galiba

haber sitem var siteye geçenlerde başvuru yapmıştım temiz hesap temiz domain vs ama içerik yetersiz dedi neyse dedim bir ay falan geçti içeriği şişirdim doldurdum gereksiz şeyleri kaldırm oldukça sade hale getirdim ancak dün geceki başvurumda da bunu gönderdi

İletişim adresi yanlış, eksik veya belirtilmemiş: Başvurunuzda belirtilen hesap bilgilerinin yanlış veya eksik olduğunu ya da başvurunuzda hesap bilgisi belirtilmediğini tespit ettik. Tüm başvurularda, posta alabileceğiniz geçerli ve eksiksiz bir adres olmalıdır. İşletme hesabı için başvuruyorsanız, bir ilgili kişi adı da belirtmeniz gerekir. Bu ad eksiksiz olmalıdır. Ödemeler "Alacaklı Adı"na düzenleneceğinden ve çekler (ülkenizde kullanılabiliyorsa) başvurunuzda belirtilen ilgili kişinin adına ve adresine gönderileceğinden, bu bilginin doğru bir şekilde girilmesi önemlidir. Başvuru formunuzu doldurma hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bu yardım makalesini inceleyin.

Hesap bilgileri hatalı veya eksik: Başvurunuzda sağlanan hesap bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu fark ettik. İşletme başvurularında, başvuru formunun "İlgili Kişi Adı" alanına bir ilgili kişi adının yanı sıra, "Alacaklı Adı" alanına da şirket adı girilmelidir. Bireysel başvurularda 'Alacaklı Adı' alanına hesaptan sorumlu bireyin tam adının girilmesi gerekir.


o iki kutucuğa sığdırabildiğim adres resimdeki Allah aşkına buna yanlış eksik diyor ne yapmam lazım her defasında farklı bişey diyor.