Merhaba,
Makale alımı yapılacak sitenin konusu: Kilo vermek,diyet yapmak
Şartları:
-Size verilecek anahtar kelimelerden yazının ilk 100 kelimesinde 3 olacak şekilde kullanılacak. Yazının kalan kısmında da en az 2 adet kullanılacak.*
-Başlıkta yazıda bulunan anahtar kelimelerden 1 tanesi kesin olacak
-İlk 100 kelimede yazılmış olan 3 anahtar kelimeden 2 si kalın, 1 i italik olacak şekilde yazılacak
-İlk 100 kelimeden sonraki ilk paragraftan önce <!--more--> yazılacak ve alt satırdan yeni paragraf yazılmaya devam edecek.
-Yazı en az 250 kelimeden oluşacak
-Yazı içinde başlık sadece baş harfleri bulunacak şekilde en üstte konuşlanacak
Yukarıda verdiklerim zaten normal bir seo uyumlu makale yazımında çoğu arkadaşın yapması gereken ve beklenen durumlar. Bunlar benim şartlarımdır. Yazmadan beklemem gerekse de özellikle ileride doğabilecek sorunlar için yazıyorum. Gelelim makale içeriğine:
-Bilimsel doğruluğu olan şeyler yazılacak. Yazılanlar binlerce kişiye ulaşıyor ve kimsenin kendisine zarar vermesini istemiyorum.
-Kesinlikle ilaç,ürün tavsiyesi benimle konuşulmadan yapılmayacak
-İçeriği zengin makale olacak. Örneğin: Kilo vermek için su için, hareket etmeniz lazım vs gibi yazıların olduğu elimde kullanmadan çöpe attığım makale dolu. Böyle yazıdan ziyade araştırmaya dayalı, yaktığınız kalori miktarına göre ve kalp atışınızın ritminin bulunduğu sayısal bölgeye göre yağı ne zaman vücudun yakıt olarak kullandığına dair, veya koşu yaparak kilo vermek isteyenlerin hedefe daha kolay ulaşması için ayakkabı seçimi yaparken ayakkabı basıncına dikkat etmeleri ve seçim kolaylığı için kriterlerin verilmesi gibi türünde makaleler bekliyorum
-Beden eğitimi ve fitness eğitimi işiyle ilgilenenlere öncelik vereceğim, onun dışında şartları gerçekleştiren herkese kapım açık
Yukarıdaki şartları yerine getirecek, ödemeyi kesinlikle sonra alacak, zamanında işi aceleye getirmeden güzel şekilde teslim edecek ve paypal ile çalışan tüm arkadaşlardan teklif bekliyorum.
Normalde şimdiye kadar bu makalelere 2.75 Tl ödeme yaptım, teklif eden arkadaşlara email adresimi gönderip örnek makale yazmalarını isteyeceğim, kalitesine göre 3 Tl'ye kadar ödemeye çıkabilirim.
Yazıma bakaraktan konudaki ciddiyetimi anlamışsınızdır, büyük bir proje yürütüyor ve insanlara faydalı olmak istiyoruz. Ciddi olan arkadaşları bekliyorum. Örnek makale yazmadan bana pm deki teklifi ile email adreslerini yollayanlara istediğim tarzın "sadece makale içeriği" açısından örneklerini atabilirim.
*Size her başlık için 1 anahtar kelime verilecek. Bu anahtar kelimeyi yukarıda belirttiğim gibi başlıkta da kullanacaksınız. Yazının ilk 100 kelimesinde de kullanacaksınız ve ayrıca ilk 100 kelimede 2 tane daha ve geri kalanında da 2 adet olacak şekilde kalan 4 adet anahtar kelimeyi R10 anahtar kelime önericiden alacaksınız. Size verilen anahtar kelime örneğin göbek eritme yolları, o zaman aşağıdaki linke gideceksiniz:
http://analiz.r10.net/kelime-onerici/
Sonra göbek eritme yolları yazacaksınız, sol tarafta "genel" bölümü çıkacak. Geri kalan 4 anahtar kelimeyi bu genel bölümden üstten başlayacak şekilde alacaksınız ve yazıda kullanacaksınız.