Süpersiniz hocam. Ellerinize sağlık. Tam da istediğim gibi çalıştı.

Fakat Tweet attırma aşamasına gelince bir sorun daha çıktı ortaya. Mesele textbox üzerinden yazılan Tweet'i, cevap olarak Twitter'daki kutucuğa gönderdiğim zaman, cevap kutucuğunun başında bulunan @twitterKullanıcıAdı kısmı siliniyor.
Yani;
@twitterKullanıcıAdı selam.
gibi cevap atmak isterken, program; @twitterKullanıcıAdı kısmını siliyor. Sadece textBox'tan aldığı "selam" kısmını tweetliyor. Bunun sebebi nedir? Yada çözümüne dair herhangi bir bilginiz var mı?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:59:10 -->-> Daha önceki mesaj 18:55:50 --
İlginiz için teşekkür ederim hocam. betmon nickli arkadaşın verdiği kod ile sorun çözüldü.
Daha önceden bir API olarak TweetSharp'ı da denemeye çalıştım fakat; TweetSharp ile yapınca gidip bide Twitter'dan uygulama oluşturmamız gerekiyor sanırım. Onu yaptım ama TweetSharp'ı sanırım sadece programı yapan kişi kullanabiliyor. Başkalarına yollayınca programı, uygulama Twitter hesaplarıda izin olmadığı için benden başkası kullanamıyor. Bu sebeple API ile değil, HtmlElement yöntemi ile yapmaya çalışıyorum.
İki buton ile yaptım, otomatik yapmak istersen "WebBrowserReadyState.Complete" ile sayfanın yüklenmesini bekleyip sonran sonra işlem yaptırabilirsin.
Thread.Sleep() ile de yüklenene kadar 1 2 saniye bekletebilirsin ama farklı Thread de yaptırırsan takılma olmaz. Hepsini single thread ile yaptırırsan hiçbir işe yaramaz
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
//Olayın püf noktası aşağıdaki formu açtırmaktır.
webBrowser1.Navigate("https://mobile.twitter.com");
}
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
foreach (HtmlElement Html in webBrowser1.Document.Body.All)
{
//title niteliği "Yanıtla" olanı bul
if (Html.GetAttribute("title") == "Yanıtla")
{
//Tıkla
Html.InvokeMember("click");
break; // Twit attıktan sonra foreach ı sonlandır boşa dönme
}
}
}
private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
foreach (HtmlElement Html in webBrowser1.Document.Body.All)
{
if (Html.GetAttribute("name") == "tweet[text]")
{
//İnner text ile value nin içindeki değeri alıyoruz.
var cevaplanacakKisi = Html.InnerText;
Html.SetAttribute("value", cevaplanacakKisi + "buraya yaz gitsin");
break; // Twit attıktan sonra foreach ı sonlandır boşa dönme
}
}
}