Öncelikle Site Sohbet Sitesi değildir, Fikrim Hiç bir yerde olmayan bir projedir. Siz bana nasıl bir site yaptığınızı bile bilmeyeceksiniz , siteyi öyle bir kamufule ettim ki , projeyi teslim aldıktan sonra ben onu editleyerek kendi fikrimi siteye entegre edeceğim.

Çok basit bir sohbet modulu barındırıyor içinde

Olay

İlan sistemi ve sohbet üzerine kurulu üyelerin , site içi kredi satın aldıkları bir sitedir.r

1) Uyelerin kredileri olucak , satın alabilicekler
bunları harcama yontemleri biraz karısık detaylar anlatılıcak
2) Birbirleri ile özel sohbet alanları olabilicek
3) ilan yontemi ile calısıcak site , sitede online olanların ilanları gozukecek
4) İlan veren kişi sitede online ise ilanı aktif kalır, başka bir üyenin ilanı kabul etmesini bekler
5-) Başka üye tablodan üyeye bakar, tablonun yanındaki onaylaya basar
6-) Böylelikle canlı Chat kısmı açılır ve ikisi sohbet etmeye başlar.

Olay bundan ibaret, 10 senedir internet işindeyim Asıl fiyat çıkaracağınız maddeler bunlardır , size ekledigim detaylı resim ve anlatımlar fiyatı maksimum 50 tl daha arttırır ( aslında arttırmazda hadi arttırır diyelim )

php java vs gibi özel sistemlerden çok iyi anlamaları lazım her türlü karmaşanın altında. kalkabilirim sohbet sistemini geliştirirken diyen birini arıyorum

Şartlar

1-) Site fiyatı trilyonlar tutsa bile Demoyu görmeden 20 TL bile gönderilmeyecektir. ( kendimi şikayat var bölümünde konu açarken bulmak istemiyorum )
2-) Demo php yazılımı çok iyi istedigim gibi ise ücretin tamamı hemen gonderilicektir
3-) Tasarım size ait tasarıma gram önem vermiyorum. Önemli olan php kodların sitenin iyi çalışması
4-) İşten çok iyi anlamanız lazım, her türlü karmaşanın altından kalkmanız için

-- Parayı önceden almamız gerekiyor diye teminat isteyecekseniz hiç mesaj atmayın forumdan daha önce ücretin yarısını gönderdim , benim 3 Haftam boşuna gitti,
Sizin teminatınızı ben karşılıyorum , benim teminatı kim karşılayacak ?