kursatyzc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi bende para kazanmak istiyorum ama nedense hiç beceremedim bir kere 90tl yaptım ban yedim neden boyle oluyor bilmiyorum r10da youtube bolumune giremiyorum çunkı imreniyorum
Yaşın daha genç. Ben de senin yaşlarda başlamıştım. Zamanını kendini geliştirmeye harca. Kendini yetiştirmek için çabalayıpta çabası boşa giden birisini ne gördüm ne tanıdım.

Hamilcar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah, hayırlı olsun

Teşekkürler hocam, Allah herkese nasip etsin.

ben de gözümü buna diktim zor ama imkansız değil..
Güzel gözüküyor umarım başarırsın

Sercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Azimle delinmeyecek duvar yok arkadaşlar. Hocamız ilgilendiği sektörle, yaptığı başarıyı izah etmiş. Kendisine Allah-u teala daha çok versin.

Şimdi ne olacak?

1) Sayısız domain alınacak bunu gören otomobille alakalı site açacak.

2) Hemen sağı, solu araştıracak spam yapmaya kollarını sıvayacak.

3) İşi bilen translate'den çevirecek 10-20 kelimelik türkçe yazı ekleyip USA'ya çevirip yayına alacak.

4) Backlink eksik diyip gidecek ya sosyal medya ağırlığı verecek yada hacklink alacak nasıl olsa bize manuel gelmez diye.

Bunu yapanlara şimdiden söyleyim hiç boşuna zahmet etmeyin. Azimle çalışıp, duvarı hiltiyle değil elinizle delecekseniz bırakın otomobil sektörünü global arama motorunda kazanamayacağınız mebla yoktur.

Bu yazıyı tamamen saydıklarımı yapacak ve üstüne alınacak şahıslara özenle yazdım. İnanın zamanınızı yazık edeceksiniz, bu sektör yeni bir sektör değil.. Azimle çalışırsanız sizde bu arkadaşın elde ettiği başarıyı alabilirsiniz.

Saygılarımla
Kesinlikle haklısın. Uluslararası pazar zor ama yerel ile kıyaslanamayacak kadar da büyük. Az biraz kıyısından köşesinden girmeyi başarabilen alıp başını gidiyor zaten. Önemli olan doğru bilgiyi, çabayı ve arzuyu yoğurabilmek. Ben bir çok arkadaşın başaracağına inanıyorum.

Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En fazla 5 tl biriktirebildim

İnşallah Daha Fazla Kazanırsınız Hocam , Belki İleride Apartman
Gayret eder önce kendini geliştirir, sonra da bu işlere kafa yorarsan kazanacağın rakamlara sen bile inanamayabilirsin.