interkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla sorun cikarmi cikmazmi pek bilmiyorum ama arkadasin da dedigi gibi izin oldugu surece kullanilabilir diyor google kendisi belkide cikmaz, tabiki 2 hesabi koseye atip tekinden seyyapalim diyorum ama inan ugrasmasi cok zor olur 3 5 kurus eksik diye laf ederler felan canim sikilir bence olcagi varsa olur olmazsada alir banimizi gideriz

ornegin 1 gun benim reklamim uste duruyosa diger gun arkadasinki ustte benimki altta obur gun diger arkadasinki ustte durucak o sekilde onu dengeye getirmeyi dusunduk ha hergun ayni kazancmi olur orasi bilinmez ama bu sekilde illaki ortamala olarak ayni olucaktir

Ben size en iyi örnek verebilirim. Bizde 3 kişiyiz tüm masraflar faturalı fişli, dekontlu toplanır her ayın 25'inden 25'ine ve her ay gelen adsenseden masraflar çıkartılıyor kalan kâr 3'e bölünüyor.
1-Sitenin a'dan z'ye tüm yönetimi ve yazar koordinatörü benim hergün yazıda yazıyorum

2-Bir arkadaş ödeme görevlisi muhasebe bir nevi tüm masraflar ay sonuna kadar ondan çıkıyor

3-Üçüncü arkadaş pek bir şey yapmıyor yani bir görevi yok çok nadir sunucu desteği gerektiğinde yardım ediyor ama siteyi kurarken ortaklık anlaşması ile kurduk o yüzden pay değişmedi hiçbir zaman 3 yıldır böyle.

Sitede ben ve 2 editör çalıştırıyoruz ben görevimi fazlası ile yaptığım için editörlerin giderlerini 3'e bölüyoruz ama bana düşen paradan kesmiyoruz ben daha fazlasını hak ettiğim için.

Durum bu umarım örnek olmuştur senin için. Hiç kavga falanda etmiyoruz 3 yakın arkadaşız Kavga etmeme sebebi daha 50 TL kazandırırken bile kuralları bu şekilde koyup bu kurallar hiç değişmeyecek anlaşmamızdır.