ugurcan44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle anlayisinizdan dolayi tsk ederim . Tabiki herkez kendi konumunda haklidir ve herkezinde prensipi cok farklidir avrupa prensipi ve gercekten türkiye prensipi farkli islemektedir. Biz ""Authordan"" görüsüp gerekli satis seklini belirledik tabiki bunun kaniti elimizde fakat olay orda degil . Arkadas ***** olarak nitelendirmis acik konusayim bu karalamaktir ve bunun icin suan gerek yurdisindaki gerekde burdaki avukatimiz ile görüsdüm ve bu arkadasin kendi sitesinde numarasi vs olsaydi direk ulasacaklardi . Biz Sirket olarak bagzi seylere deger veriyoruz ve vermek zorundayiz. Yönetim gelir bana derki arkadas kanitla der bu bana uyar yada uymaz ozaman yönetim kararini verir ve gerekeni yapar fakat kalkipda "WORDPRESS" temalari satan arkadas gelipde yok ***** olmadigi ne maglum felan demesini ben yanlis buluyorum cünkü buranin görevlileri var biz burda bence birbirimizi baltalamak yerine desteklememiz gerektigini düsünüyorum. Yanlis veya hataliysam siz kusura bakmayin fakat kendisine ait datacenteri olan bir sirket kalkipda Warezlerle ugrasmaz.

Bu Konuda benim son yorumum ! Baska sekilde devam etmek isteyen arkadaslar PM atabilirler konuyla ilgili sorun degil görevli arkadaslarda dahil fakat Sirket olarak konularda bundan fazla polemige girmeyide dogru bulmuyoruz.

Anlayisinizdan dolayi tsk ederiz.
Avukatin adini ve numarisini ver ben ona ulasirim eger laf banaysa...

Hala kanit koymak yerine laf dolandirmasi yapiyorsunuz farkindasiniz degil mi Ugur bey???
Yonetici https://www.r10.net/1069569805-post4.html bu mesajda sizden aciklama istemisti ama aciklamak yerine hala laf kalabaligi ve kendini ustun gormekten baska bir sey yapmadiniz bu ana kadar.

@Emrah; ve @Yeniceri; Gerekli islemlerinin yapilmasini acilen arz ederim. Arkadas ilk konudaki goruntuleri de kaldirmisti. Birilerini carpmadan Konunun silinmesi ve konuyu acan ve agzi iyi laf yapan bu arkadas icin de geregin yapilmasini tekrar tekrar arz ederim.
Forum icinde satis durdurulmussa o zaman konunun da silinmesi ve uye hakkinda islem yapilmasi gerek degil mi?