Bende bişiler paylaşmak istiyorum. Bundan 6 Ay evel almış olduğum bir domainin Google Adsense Ban kontrolünü yapmadan domaini almıştım. Bu bana bir nevi ders olmuştu aceleden almıştım. Arkadaşın birinden almıştım ama hiç sormadım ve incelememiştim banlı olup olmadığını alırken. Daha sonra bir arkadaşımın Google adsense Reklamlarını eklemiştim bu almış olduğum siteye ama Reklamlar maalesef görünmiyordu. Bir diğer arkadaşın Reklam kodlarını koydum yine sorun aynı. reklamalar görünmiyordu. isbanned,bannedcheck, blacklis bankontol, bannedchecksite Google adsense Ban kontrolünü bir çok yabancı site de olmak üzere Adsense ban kontolunu analiz. Ettim sitem maalesef daha önce ihlal ve politikalar gereği Google Adsense den banlanmıştı. Reklamlar bu yüzden gözükmiyordu. Maa Arkadaşın dediği konu linki ve alico arkadaşımızın paylaştığı bir konudan https://support.google.com/adsense/t.../2473099?hl=tr reklamlarımı göremiyorum sorun giderici buradan başvurumu yapmak üzere müracaat ettim.
Öncelikle ilk talebimde red etme cevapı geldi.
Ama bırakmadım işin peşini.
Sitemde yaptığım çalışmalar
1- Tamamen web sitemin tasarımını değiştirdim sitem (wordpress) yeni bir tema editledim.
2- Siteye özgün şekil de max 1000 kelimeden oluşan güncel makale içerikler ekledim.
3- Copy paste hiç eklemedim. Benzer içerik konu ve etiget tages de hiç girmedim.
4- Ziyaretcilerim Sosyal ağ paylaşım siteler den değil de Facebook, Twitter vs. tamamen Google illegal sağlıklı ziyaretcilere odaklanıp bu şekil de 500 tekil hit. aldım.
5- Burası öncelikle ana nokta hedef olarak bunun üstün de çok durdum. Kişisel Yasal Uyarı - Gizlilik - Politika Tc Konun ve Yasalar - Hakkımızda gibi özel html sayfalar oluşturdum. Tanıtım ve bilgiler manuel güncel bir şekil de kendim düzenledim.
1-2-3 Defa aynı şekil de yılmadan 5 defa başvurumu yaptım. Sitemin gözden gecirilmesi yönden ama her seferin de olumsuz cevap geliyordu. Bir kere kafama takmıştım. Google Translate bütün ana dillere göre sitem için de dil secenekleri ve sitem de gelişmeler yönden düzenlemeler yaptım tekrar değerlendirme isteği gönderdim, sonuç olarak 10 Eylül 2014 Çarşamba bugün sitemin Google Adsense yasaklanan Reklam yasağının kaldırıldığı ve tekrar reklamların yayınlanması konusunda Google adsense yetkilerin den olumlu bir cevap aldım. Sitemin gerkeli ceza ve yasak işlemleri Mutlu sonla noktalanmış olmuştu. Umarım sizler de bu şekil de Banlarınızı açarsınız.
Sevgiyle kalın.