3 farklı kişinin sunumuna katılmış biriyim değerli dostum. Sırf bunu merakımdan yaptım, daha doğrusu 3'ü de aynı şeyi mi anlatacak yoksa kendilerine göre farklı ikna yöntemleri mi var diye görmek istedim. Sunuma katılırsan göreceksin ki, gerçek anlamda komikler kii gülmemek için kendini zor tutuyorsun. Özellikle de internet işleriyle haşır neşir bir insan isen, anlattığı her şeye verecek güzel bir cevabın oluyor ama üzülmesin diye 1-2 denemeden sonra onu dinlemeyi tercih ediyorsun; malum ona cevap verdikçe morali bozuluyor sanki..

Bana bu sunumları yapanlar, 3 farklı arkadaşımdı. Arkadaşım dediğime bakma, en yakın arkadaşlarım olsa kafalarına vura vura gereken yola sokardım onları ama bunlar daha çok işi düştüğünde telefona sarılan arkadaşlarım; o yüzden yanlarına giderken büyük rahatlıkla gitmiştim. Fazlasıyla da yardımcı olmaya çalıştım hepsine ama beyinleri yıkanmış maalesef, asıl enayi bizlermişiz gibi davranıyorlar anlamsızca.

Sunumun başından sonuna kadar büyük bir gizlilik yürütmeye çalışıyorlar. Özellikle güzel ama sakin mekanlar seçiyorlar ve arkalara oturmaya özen gösteriyorlar. Garson geldiğinde dahi leptop'u kapatıp, normal muhabbet edermiş havasına giriyorlar. Sanırım bunların hepsi, bizleri heyecanlandırma yöntemleri Tabi ben aksine gülümsüyordum içten içe. Sürekli daha çok kazanacağını, 2-3 yıla çevrenle birlikte aşırı zengin olacağını iddia ediyorlar.

Wordpress tabanlı sıradan internet siteleri satmaya çalışıyorlar sana ve bunun için KDV dahil (bak burası önemli, vergi veriyorlar yani), senden 950 DOLAR istiyorlar. Yani benden 3'ü de bunu istemişti. Sonunda da eğer gereken şekilde istemediğini belirtmez, yani nezaket gösterisinde bulunursan; günde en az 5 defa seni taciz telefonlarına tutuyorlar, ne oldu kardeşim durum nedir diyerekten

Demem o ki, uzak durun şu insanlardan. Gerçekten gereksiz ve komikler. Paranıza yazık!

Ha bu arada yorumuma ekleme yapayım; her 3 şahısta tıpatıp aynı anlatım yolunu izledi ve hepsinin de beyni ''ciddi anlamda'' yıkanmıştı. Aman dikkat edelim...