Ticari ahlaka sahip insanlar ulaşırsa sevinirim. 2 kişi alacağını belirtip ertesi gün kayıplara karıştı. Bir arkadaşta konumu iptal ettirip 4 gün sonra almaktan vazgeçtiğini açıkladı. Bu arkadaşlar yüzünden başka gelenlere satıldı diyip satmadım. Haliyle bu arkadaşlara hakkım helal değildir.
Site newse yeni kayıt edildi. Askere gideceğim 1 ay sonra. Haliyle satmam gerekiyor. Tabi istediğim rakamı veren olmazsa açıkçası yakın bir arkadaşım her gün 2 3 haber girecek 6 ay süre içinde. Askere gideceğim için yine de içim rahat etsin diye olabildiğince düşük tutmaya çalıştım fiyatı. Newste bilindiği üzere hit almak oldukça kolay. Newsi anlatmak istemiyorum o yüzden ne istediğini bilen ve news olayını bilen ciddi alıcılar ulaşabilir.
Site 2,5 Yıldır yayında. Sitedeki tüm içerikler %100 özgün olarak girildi. Gerek kendim gerekse ücretli olarak devamlı makale yazdırıp ekledim. Site tamamen günceldir. Sıradanlığı aşmış kaliteli içeriğe sahip ve içinize sinecek tertemiz sitedir.
Site için istenen rakam news kaydı olduğu içindir. 2,5 Yıldır verdiğim emeği vs katmadım içine. O yüzden kalkıp geliri yok, hiti yok diye bunları sorgulamaya gelecek olan gelmesin lütfen. News te zaten ne kadar çok konu girerseniz okadar hit gelir.
Site ile birlikte aktif olarak kullanılan çeşitli sosyal medya hesapları da devredilecektir.
Siteye girilen konu-haber anında index almaktadır.
Site adresi: Sadece ciddi alıcılar cep telefonu istesin lütfen.
Site Alexa TR: 5K
Site için istenen fiyat: 10.000 TL
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber
Günlük hit sayısı: 500 - içerik çok girdiğim gun 2-2,5k olmustu. Ne kadar cok içerik okadar çok hit.
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı: 2,5 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Hayır. Taşınana kadar müsade edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wp
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok