SinneR38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun çıkarabilirler hocam özellikle uzun süreli bu şekilde olacaksa bir de 3 hesap kesin sorun çıkar benden söylemesi en iyisi riske atmadan tek hesap altından kontrol edin 2 adsense hesabınız köşede dursun birşey olursa diğerlerini kullanırsınız
valla sorun cikarmi cikmazmi pek bilmiyorum ama arkadasin da dedigi gibi izin oldugu surece kullanilabilir diyor google kendisi belkide cikmaz, tabiki 2 hesabi koseye atip tekinden seyyapalim diyorum ama inan ugrasmasi cok zor olur 3 5 kurus eksik diye laf ederler felan canim sikilir bence olcagi varsa olur olmazsada alir banimizi gideriz

ilksah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimini nasıl ayarlayacaksınız haksızlık olur bence. Mesela bende 3 reklam bölümü var 1 sayfada biri aylık 100 TL kazandırıyorsa diğerleri 40 TL ,20 TL değişiyor örnek olarak verdim rakamları. Yani her reklam bölümü eşit kazanç sağlamıyor.
ornegin 1 gun benim reklamim uste duruyosa diger gun arkadasinki ustte benimki altta obur gun diger arkadasinki ustte durucak o sekilde onu dengeye getirmeyi dusunduk ha hergun ayni kazancmi olur orasi bilinmez ama bu sekilde illaki ortamala olarak ayni olucaktir