chedmade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel yazmışsınız sonuna kadar katılıyorum. Fakat herkesin özel hayatı birbiri ile aynı olmayabilir değil mi hocam?

Uzun zamandır r10'dan uzağım açıkcası. Script satışı dahi yapmıyorum dikkatinizi çekmiştir muhakkak profilimi incelediyseniz eğer.

Hala söylüyorum ben konumun arkasındayım. Dediğin gibi insanlara bir söz verdim ve bu sözü yerine getirmemem için hiç bir sebep yok. Sadece öncelik olarak özel hayatımı ön planda tutuyorum. Kim olsa bu şekilde hareket eder.

Sonuçta ben geçimimi eskisi gibi r10'dan sağlamıyorum 24 saat forumda bulunayım. Eskiden olsaydı belki bu geçen süre içerisinde muhakkak söz verdiğim 4-5 scripti bitirip paylaşmıştım.

Ben kimseye süre vermedim zaten. 1 hafta sonra paylaşacağım veya 1 ay sonra paylaşacağım diye. Aslında daha erken paylaşabilirdim ama aramızdaki arkadaşlardan birisi beni inanılmaz derecede gerdiği için bu düşüncemden vazgeçtim. Boş zamanlarımda el atıyorum sadece.

Konudada bahsettiğim gibi önce karikatür scripti demiştim. Yakın zamanda paylaşacağım karikatür scriptini.

Ben arkadaşları anlıyorum dediklerinde de haklılar. Bu forumda çok böyle konular geçti fakat arkadaşlar beni anlamıyor. Benim anlatmak istediğim o. Yoksa script yazıp paylaşmak marifet değil. Marifet olsun diye paylaşım olmaz. Her paylaşımın bir amacı olmalı.

İyi forumlar.
Bakın ben konu ile ilişiği olan biri değilim, sadece uzaktan izliyordum; kendimce bir müdahalede bulunmak istedim. Öncellikle yorumuma saygı ve sevgi çerçeveleri içerisinde yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Amacınız çok güzel. Hiçbir karşılık talep etmeden, emeğinizin karşılığını alıp alamayacağınızı bile bilmeden bir yardımda bulunmaya çalışıyorsunuz. Fakat tek eksiğiniz, konu içerisindeki insanları bilgilendirmemek. Konuda bir gelişme görmeyince, veyahut seyirinde gitmeyen bir durum olduğunda; insanlar bu konu hakkında yetkili bir kişi ile konuşup bilgilenmek ona görede plan/proje yapmak isterler. Fakat ortada durumun gidişatı hakkında bilgi alabilecek birini bulamayınca, insan doğasının gereği kendi kafalarından bir şey üreterek olası bir fikir atıyorlar ortaya.

Özel hayat durumu hakkında bilgi vermek yerine, projenin seyiri hakkında bilgilendirseydiniz ara ara, böyle şaçma sapan bir kargaşa oluşmazdı diye düşünüyorum.

Söylediğiniz gibi çalışmalarınız devam ediyormuş o halde yersiz bir kargaşa yaratmaya gerekte yok. Kolay gelsin dileklerim her zaman sizinle...