Uzun süredir makale yazarlığı yapmak ile beraber; ancak boş vakitlerimde yazabiliyordum.
Bir süre önce, bazı sağlık nedenleri ile mesleğime ara vermek durumunda kaldım ve tam zamanlı olarak yazarlık yapmaya başladım.
Yazılarım tamamen özgün olup, yazım ve noktalama işaretlerine özellikle dikkat etmekteyim. Hazır makalelerim aşağıda bulunup, zaman zaman yenileri eklenmektedir.

Toplam 3200 kelime olup, konuya özel 45 TL'dir

cryptic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın yazıları sayesinde ciddi hit yakaladığımı söylemek istiyorum. sağolsun çok dürüst ve işini savsaklamadan zamanında teslim ediyor. dilbilgisi ve içi dolu içerik konusunda da titiz. teşekkürler.
Dem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A Plus makale isteyenelerin kesinlikle çalışması gereken tek kişi. Mükemmel tek kelimeyle.Teşekkür ederim alakanız için inşallah devamlı çalışacagız.
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hamilelik ile ilgili olan 10 makalelik paket alındı. Çok akıcı ve bilgi verici olmuş. Bundan sonra da devam edeceğiz İnşallah. İyi çalışmalar.
meher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı bir yazar. Kadın konuları başta olmak üzere farklı konularda kaliteli ve iyi sıralamalar alan yazılar yazıyor. C/p yapanlarla karıştırmayın. Hem bayan, hem webmaster, hem yazar. Her eve lazım.

Kaliteli metin yazarı arayanlar kaçırmasın.
Blue_mist34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makaleler ödemesi yapılarak teslim alınmıştır. Boş kelimeler barındırmayan, dolu dolu olmuş ellerine sağlık diyorum.
rota adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dekorasyon makaleleri tarafımdan alınmıştır. Güzel konu seçimi, makaleler için teşekkürler...
Daha fazla yorum görmek için; https://www.r10.net/makale-alimi-amp-...le-yazimi.html