ONET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geri dönmediniz
Bir üstteki mesajda olumlu-olumsuz dönüşleri 2-3 gün içerisinde yapacağım, ana konuda ise konu benzeri referans istediğimi yazmıştım. Bana yazdığınız mesaj dün saat 11'de, yaklaşık 14 saat evvel. Ayrıca gönderdiğiniz site adresinizde ikon tasarımı veya benzeri bir çalışma gördüğümü hatırlamıyorum. Yanlış hatırlıyorsam diye sitenize yeniden baktım ama şu an çevrimdışı. Varsa lütfen bu konudaki talebim ya da benzeri bir özgün çalışmanız, referanslarınızı gönderin.

İlginiz için teşekkürler.

Arkadaşlar, konuda belirttiğim tarzda ve özgün işler yapan kişilerden referansları ile birlikte irtibat kurmalarını bekliyorum. Henüz böyle bir çalışma hiç yapmayanlar dilerse bir-iki çalışma yapıp referans olarak onu gösterebilirler. Sadece arayüz tarasımı yapmış olanlar bunları göstermek için boşuna mesaj göndermesin, birbirimizi yormayalım diyorum.

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili arkadaşlardan vektörel grafik çizimi yapanların benimle irtibat kurmasını bekliyorum. İrtibat kuranlardan sadece bu konu benzerindeki referanslarından bazılarını görmek isteyeceğim. Başka türde çalışma referansı gösterecek olanların irtibat kurmasına gerek yoktur, birbirimizi yormayalım.

Özgün çalışma yaptıracağım arkadaşlar, stock adreslerden dosya indirme sorunum yok. Başarılı bir çalışma yaparsak başka bazı vereceğim işler de olabilir.