Aşağıdaki 3 siteden tanıtım yazısı sadece
40 TL, sitelerimiz Google dostu olup çok nadir link ve tanıtım yazısı çıkışları yapılmaktadır.
Tanıtım yazısı satmak amacı ile kurulan 100 lerce siteden link almak yerine kaliteli ve kalıcı backlink isteyenler gönül rahatlığı ile tercih edebilirler.
Site1: ( Yerel Haber Sitesi )
PM
Alexa: Global 215K / Türkiye 3K
PR: 3
Site Yaşı: 4
Açıklama: Alanında lider bir sitedir, sürekli günceldir ofis ortamında yönetilen ve 15 saniye içerisinde index alan kaliteli bir yerel haber sitesidir.
( Yandex News kaydı bulunmaktadır yazılarınız Yandex News'de otomatik yayınlanır. ) Site1: ( Yerel Haber Sitesi )
PM
Alexa: Global 639K / Türkiye 8K
PR: 0
Site Yaşı: 6 AY
Açıklama: Yerel haber sitesidir, 10 dk gibi bir sürede index almaktadır.
Site1: ( Teknoloji Bilgi Kaynağı )
PM
Alexa: Global 391K / Türkiye 11K
PR: 3
Site Yaşı: 8
Açıklama: 8 yılın son 5 yılında kesintisiz yayında olan, fazla link çıkışı yapılmayan özgün ve güncel bir sitedir, ortalama 1dk gibi index almaktadır.
BONUSLAR:
- Tanıtım yazısı alan herkes %100 organik 11K kişisel twitter hesabımdan ilgili tanıtım yazısını yayınlama hakkı kazanır.
Tanıtım yazısı alan herkesin site2 ye bağlı tüm sosyal platformlarda yazısı yayınlanır.
Bu paketten yararlanan ilk kişi site2 den 1 aylık link kazanır.
ÖNEMLİ BİLGİLER:
- Bu kampanyadan sadece 4 kişi yararlanır.
Yazılarınız sadece site2 de ana sayfa slider bölümde görünür, diğerlerinde arka planda yayınlanır.
Tanıtım yazıları sizin tarafınızdan hazırlanıp bizim yazmamız istendiği takdirde +5 TL ücret ödemeniz gerekmektedir.
Ticaretlerimin büyük bir bölümü link ve tanıtım yazısı satışı olup bu bağlantıdan yorumlara bakabilirsiniz.
Ödeme: Havale, EFT, Paypal, Kredi Kartı