Bayanlara ait hobiler derken siteniz hangi kategoriye başvuru olarak gönderildi pm yollar mısınız lütfen?

Ayrıca Google Analytics sonuçlarından yola çıkarak bu şekilde bir ön yargıya sahip olmanızı yanlış buluyorum.

Şahsen incelediğim siteleri, not alıp bir gün belki iki gün boyunca detaylarına kadar inceliyorum. Hatta iletişim numaralarının doğruluğunu dahi kontrol ettiğim oluyor sitesine göre. Çünkü yüzlerce hatta binlerce rakibi olan web sitelerin, Dmoz'da listelenmesi demek, hem içerik hem de doğruluk açısından kaliteli, farklı ve başlıca listelenme şartlarına uygun olması demektir. Sahte siteler, yansı siteler (kopya), içeriği zengin olmayan veya paylaştığı içerik listelenmeye uygun olmayan siteler vs. bunların hepsi birer kriter. Ve her webmaster kendi sitesini kusursuz görür. Buna ben de dahilim.

E şimdi her editörün çalışma şekli farklı olacaktır illaki. İnanır mısınız bir site var, 15 gündür beynimi allak bullak eden noktalara değiniyorum sitede. En sonunda ya onaylayacağım ya da sileceğim. Böyle karamsarlık yaşadığım siteyi bir kez olsun Dmoz panelimden linke tıklayarak gezmedim.

Ve diğer bir husus ise; bendeki bu karamsarlığı oluşturan sebebi ne site sahibi fark edebilir, ne de onaylarsam diğer editör arkadaşlar fark edebilir. Bu tamamen benim vicdanıma bağlı bir şey.

Ve sizden ricam benim ve benim gibi düşünen bazı editör arkadaşların, işini iyi bir şekilde yapmaya çalışırken bu tarz ön yargılara maruz kalmasına neden olmayın.

Türkiye'de "yüz binlerce web sitesi, 'yüz'lerce editör var."