Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dava inşallah lehinize sonuçlanır. Aksi bir durum olursa burada binlerce insanız. Hepimiz az çok kazanıyoruz Allah'a şükür. Herkes 100 TL verse, sadece 150 kişi ile seni bu dertten kurtarabiliriz.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Eğer ki üzücü bir durum olursa belirtiğim 150 kişiden ilki benim, elimden geldiğince maddi/manevi yardımcı olurum. Bir domain de senin için satarız be, sıkma canını
Sağolasınız hocam düşünmeniz yeterli...İnşallah hocam davayı açtım inşallah sorun çözülür.

Thumbs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gözlerimi yaşarttınız hocam Benimde sizin gibi internetten ek gelirim olsa 2. Kişi ben olmak isterdim
Düşünmeniz yeterli sağolasınız.

concorde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler, olumsuz olursa 2. de biz olalım.
gurh4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmis olsun. Eger bir sonuc alamazsaniz az cok biseyler biz de vermeye calisiriz eminim forumdaki herkes 5-10 bisey esirgemez.
Çok sağolasınız.Allah razı olsun.İnşallah problem çözülecek.

08/09/2014 Bugün Yaptıklarım.

Bugün adliyeye giderek Av.Erdem Bey'in hazırladığı dilekçeyi sulh ceza ön bürosuna teslim ettim.Ön bürodaki görevli'nin 1 hafta içinde hangi tarihe düşeceğini vb şeyleri öğrenebileceğimi söyledi.
Sanırım bu dk sonra yapılacak pek birşey yok.Hakim'in insafı ve bilirkişiliğine kalmış olay.
Erdem beyi arayarak bilgi verdim hemde yardımcı olduğu için teşekkür ettim.Eğer problem çıkması durumunda tekrardan yardımcı olacağını belirtti.Allah razı olsun.

Arkadaşlar kesilen idari para cezası öyle saçma bir nedenden kesilmiş ki inanın aihm konu olacak bir durumda.Tv programları günlerce haber yapabilir.Çünkü a sitesinden b sitesine legal link vermesinin dünyada hiç bir yerinde suç değildir.
Aynı şekilde sitemde ne cv toplama,ne para talep ne de bunları andıracak bir şekil yada görüntü yok.İşkur yetkilileri ile bile görüştüğümde hem yazılı hemde sözlü olarak senin bir suçun olmadığını biliyoruz çünkü görüşümüz istendi görüşümüzü belirttik lafta değil yazılı olarak dedi ve gösterdi belgeyi.
Ancak işkur genel müdürlüğü cezayı zorla kestirmiş kendileride kabul ediyor.Düşünün ki hem bir kurum yetkililerinden görüş isteniyor iyi niyetlidir deniliyor sonra vay arkadaş sen nasıl böyle yaparsın cezayı keseceksin deniliyor.İnsan aklıyla resmen dalga geçiyorlar.

İnşallah bu olaydan kurtulur ve aklanırım çünkü suçum olmadığına adım kadar eminim.

Arkadaşlar sizlerede çok teşekkür ederim.Hepinizin yardımı dokundu tarafıma.Özellikle tekrar belirtmek istiyorum Av Erdem bey'e çok teşekkür ederim.Allah razı olsun yol yordam gösterdi.Yoksa ben bu olayın etkisinden kurtulamaz ve yerimde sayıklıyor olurdum.