benim listede de olan domainlerden birisiydi. Ben minimumcu olduğum için bana göre erken gitti ama gideri bence oldukça yüksek olabilecek bir domain.

Ayrıştırıcı özellikleri kreatif tarafları olan ajansların böyle isimlere ihtiyacı olur genellikle. Bu noktada talibi bir ajans olabilir. Bunun dışında benim hedeflediğim her domainie olduğu gibi bunun için de bir fikrim vardı:

Bizim milletimiz olur olmaz fikirleri icat edebilmekte çok usta bir millettir. "Bu benim aklıma gelmişti" diyen bir arkadaşa hemen hemen herkes sahiptir. İşe yarar, yaramaz bilemem ama milletin süpersonik fikirlerinin biraz da zihni sinir yaklaşımıyla paylaşıldığı bir platform oluşturulabilir. Neredeyse zaytung etkisine benzer bir sonuç elde edilebilir. Günün, Haftanın, Ayın ve Yılın akıl-fikirini seçersiniz, oylatırsınız vs vs.

Biraz da daha önce sattığım bir domaine bulduğum "Anahtar teslimi akıl fikir ortamı" mottosundan hareketle bu domaini hedeflemiştim. Bırakın millet anahtar teslimi süpersonik fikirlerini açıklayabilsin.

sözün özü; güzel domain, hayırlı olsun

Bu arada maliyetin iki katını verebilirim (Kaçan balık büyük olurmuş !)