Maviportal.org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@topalogluhost
Kurumsal lisanslardır ben farklı birşey söylemedim. Senin konunda satmış olduğun lisanslar 9$'dır.

İspatı için Microsoft Türkiye'den OFFİCE PROFESSİONAL PLUS 2013 'ün fiyatını teyit edebilir yada aşağıda vermiş olduğum linkten bakabilirler.

Microsoft Tel : 4446787
Buda satın alma linki : http://www.microsofthup.com/hupemea2...&country_id=TR

Satmış olduğun lisanslar Office Plus yani plus özelliği sadece kurumsal şirketlerin personellerine evlerinde çalışmalarına devam edebilsin diye satın alabileceği home lisansıdır!!!

ve lisanslar senin veya ilerde ŞİRKET'in lisanslarla ilgilenecek kişi tarafından iptal edilebilir lisanslardır. Bunuda araştır konu başlığını satışını ona göre yaparmısın LÜTFEN !!! insanlara yanlış bilgi aktarma lütfen

Şimdi hala bana cevap yetiştirmeye devammı ediceksin yoksa konunu düzeltip satışını ahlak kurallarına göremi devam ettireceksin.
Maviportal.org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakma beni ilgilendirmez senin kaç paraya aldigin ben sana 9$'a alınabildiği ne dair bütün ispatları yaptim sen hala aksini iddaa ediyorsun eyw. Benim amacım kaça alındığı kaça satıldığı değil yalan dolanla yaptığın satışı düzgün yapman adam akilli bilgi verirsen insanlara sattığın ürünün ne olduğunu bilerek satarsan sıkıntı olmaz boyle satış konunun altında kendini küçük duruma sokturmaz olursun. Ben dahada birşey yazmicam ama senden lisans alacak insanlar inşallah bu yorumları okuyup ona gore nasıl bir satıcı ile alışveriş yaptıklarının farkinda olurlar.

Amacım tamamen forum halkını korumaktir.

Bak arkadaşım sözlerine dikkat et yalan la sattığım ürünüm yok. 9$ sen al kullan oda ztn kayıt ederken sana bu sürüm diye söyler. Benim verdiğim lisans pro kurumsal lisanstır kayıt ederken full sürüm yükler faturası sertifikası var diyorum daha niye üste çıkmaya çalışıyorsun arkadaşım işine bak daha ilgilenmiyeceğim. Yetkili yeniceri tüm bilgilerim verilmiştir sana daha söz düşmez.