Gerekli kanıtlar yeniceri gönderilmiştir. özellik konusunda haklısın arkadaşım ben karıştırdım onada niye öyle dedim hatırlamıyorum. project ve visio vektörel cizim program. bu konuda dorusun fakat kurumsal lisanslardır. 9$ deildir. bilgin olsun. hayırlı geceler
@topalogluhost
Kurumsal lisanslardır ben farklı birşey söylemedim. Senin konunda satmış olduğun lisanslar 9$'dır.
İspatı için Microsoft Türkiye'den OFFİCE PROFESSİONAL PLUS 2013 'ün fiyatını teyit edebilir yada aşağıda vermiş olduğum linkten bakabilirler.
Microsoft Tel : 4446787
Buda satın alma linki :
http://www.microsofthup.com/hupemea2...&country_id=TR
Satmış olduğun lisanslar Office Plus yani plus özelliği sadece kurumsal şirketlerin personellerine evlerinde çalışmalarına devam edebilsin diye satın alabileceği home lisansıdır!!!
ve lisanslar senin veya ilerde ŞİRKET'in lisanslarla ilgilenecek kişi tarafından iptal edilebilir lisanslardır. Bunuda araştır konu başlığını satışını ona göre yaparmısın LÜTFEN !!! insanlara yanlış bilgi aktarma lütfen
Şimdi hala bana cevap yetiştirmeye devammı ediceksin yoksa konunu düzeltip satışını ahlak kurallarına göremi devam ettireceksin.