Merhabalar, geçenlerde bununla ilgili bir uyarı aldım. Siteye eklenen bir fotoğraf yüzünden, DMCA, telif hakkı ihlali ile ilgili bir uyarı gördüm. Bunu çok geç fark ettim. Sitede ortalama 10 günde tekil hit %80 kayboldu. Google aramalarından hiç bir kullanıcı siteye düşmüyordu. Web Yöneticisi Araçları üzerinden, ihlal aldığım linki buradan kaldırdım. Ve formu doldurup gerekli düzenlemeleri yaptığımı bildirdim. 1 hafta içinde site düzeldi, bu arada bende özgün içerik girmeye devam ettim. Bir resim bile insanı sıkıntıya sokabiliyor. Bu tarz şeylerle karşılaşan arkadaşlar bunları yapabilir ve bekleyebilirler. Ayrıca, konuyla ilgili size geri dönüşte yapmıyorlar, beklemeyin. En azından bana geri dönüş yapmadılar.
İmza kısmına, adsense hesabını açtığınız isim ve soy ismi yazıyorsunuz, diğer alanları da doldurduktan sonra gönderiyorsunuz. Sonrası beklemekle geçiyor.. Bilmeyen arkadaşlar konudan faydalanabilir. İyi çalışmalar..
Hak ihlalinde bulunduğu iddia edilen içeriği kaldırdıysanız, İçerik Kaldırma Bildirimi formumuzu doldurabilirsiniz:
https://support.google.com/legal/con...ebsearch&hl=tr
1 tane url engellenmesi tum siteyi etkilemez. Ek olarak 301 yaparak soruna cozum kolayca bulabilirsiniz.