Mutlu müşteriler;

alpert14 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz aylarda sektörel yapıda bir sitem için adsense reklam yerleşimi ve site içi optimizasyon çalışmaları yapmıştı. Yaklaşık 2 gün içerisinde adsense gelirinde %300 artış gerçekleşti. Hitte aynı oranda 2 katına kadar geldi. Açıkcası bu kadarını beklemiyordum, inanılmaz ötesi işe yaradı yaptığı işlemler. Adsense görüntüsünü de ekleyeyim.
Teşekkür ederim Atilla.

Dr_cengiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinde gayet profesyonel işlerini hallettikten sonra ortaya çıkacak sorunlara da elinden geldiğince ücretsiz destek sağlıyor.

Ben çalıştım memnun kaldım sizde çalışabilirsiniz.

WP adına bir işlem yapacaksanız ise Atilla dostum ile içiniz rahat yapabilirsiniz.
anakra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sitemde oluşan hatayı çok hızlı bir şekilde çözdü. Aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor.

Emeğine sağlık.
Jadraz06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla iş anlaşması yaptık, tema ile ilgileniyor şu anda.
coolflort adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. İyiki seninle çalışmışız çok teşekkür ederim.
Respective adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wordpress ile ilgili bir kaç sıkıntı vardı sagolsun halletmeme yardımcı oldu ve optimizason konusunda işini çok iyi bir şekilde gerçekleştirdi minnettarım sagol
cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş ile dün wp dil çevirisi hususunda anlaştık kaliteli bir iş çıkardı hemde uygun fiyat ve kısa sürede tamamlayarak teslim etti. Teşekkür eder, tavsiye ederim...
İletişim: PM