sasaleyte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube 15 dakika onaylı hesaplar genel olarak 1 TL'den satılıyor.

Yalnız bu iş çok ciddiyet isteyen bir iş.Kanallar açılırken herseferinde ip değiştirilmeli, çerezler temizlenmeli, aynı telefondan sanırım 6 doğrulamaya izin veriliyor ama 2 hesaptan fazlası bana göre aynı telefon ile doğrulanmamalı

Nasıl bir sistemle hesapları açacağını bilmiyorum ama bir bot ile otomatik açılacaksa hüsran olur, google botları tespit ederse ki er ya da geç anlaşılıyor bu hileler tüm mail adresleri patlar.

Kanal kapanmalarında en büyük sıkıntı verdiğin 20-30 liranın çöpe gitmesi değil, emek verip binlerce hite aboneye ulaşmış kanalların bir anda spamdan patlamasıdır.O nedenle çok ince eleyip sık dokunması gerekir.
şimdi şöyle sistem otomatik yapmıyorum hepsini bir hat ile max 5 üyelik açıyorum 10 üyelik açılıyor normalde her mail açışında çerezler silinip mac adresleri değişiyor o yuzden geç açılıyor üyeno1 üyeno2 diyerek seri mail de açmıyorum random üyelik isimlerinden açıyorum şimdilk 3 adet farklı bilgisayar ve şehirdeler sistemi duruma göre büyüteceğim ki hesaplarıda 15 gün kadr bekleteceğim ki kapatılan hesaplar baş ağrıtamasın sonradan