Promist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ,

RSS için info@proticaret.org adresimize mail atabilir veya proje yöneticilerimiz ile görüşüp bu işlem hakkında bilgi alabilirsiniz.

Biz teşekkür ederiz tabi ki olan hataları ve eksikleri söylemeniz bizim için çok önemli sistemdeki eksiklikler giderilmiş oluyor diğer konular tekrardan değerlendirmeye alınacaktır. Kategoriler için yeni versiyonumuzda düzenlemeler zaten düşünülüyor ben tekrardan bu konuyu iletirek gündeme alacağım.

İyi Çalışmalar . . Saygılarımla[COLOR="Silver"]
Teşekkür ederim, bu kategori hususu çok önemli gerçekten.

Sizden böyle olumlu geri dönüşler alınca benim de şevkim arttı
Bir öneri de kargo tanımlamaları hususunda bulunayım.
Kendimden örnek verebilirim, genele hitap eder mi etmez mi siz daha iyi bilirsiniz.
Ama benim için, olursa çok iyi olur cinsinden bir öneri bu.

Ben bayisi olduğum firmalar ile çalışan bir site sahibiyim. ürünlerimin%99 unu bir çok firmanın xml inden çekiyorum.
Bu bağlamda da genel bir kargo tanımlaması benim için yetersiz kalıyor.
Şöyle ki; kimi firma var tüm ürünlerini ücretsiz kargo ile gönderiyor müşterilerime, kimi firma var ürünleri bizim anlaşmalı kargomuz ile değil kendi anlaşmalı olduğu kargosu ile gönderiyor ve sabit bir kargo fiyatı ile gönderiyor.
Şimdi ben ücretsiz kargo ile gönderi yapan bu firmaya ait ürünleri de sitemden ücretsiz kargo ile satmak istiyorum ve bu ürünlerin detayında da ''hızlı kargo'' ''Yeni ürün'' ''indirimli ürün'' gibi ''ücretsiz kargo'' etiketinin olmasını da istiyorum. Bunu müşteriye belirtmek açısından.
İkincisi ise kendi kargosu ile gönderi yapan firmaya ait ürünlere sabit kargo fiyatı girmek istiyorum. Benim anlaşmalı olduğum kargoda desi hesabı ücretlendirme olduğu için kargo tanımlamalarında desi hesabı ücretlendirme var o yüzden sabit fiyat giremem, girersem de bu tüm firmaların ürünlerine yansır.
Yani xml bazında her xml'e özel bir kargo tanımlaması yapabilmek benim için ihtiyaçtır.

Artı ve son olarak, sabit fiyat veya desi hesabı ile ücretlendirdiğim kargo bedellerini ürün bedeline ekleyerek tüm ürünlerde ücretsiz kargo tanıtımı ile de satış yapmak isterim. Zira müşteriler sipariş esnasında kargo ücretini görünce irite oluyorlar Nedense kargo ücreti vermek zorlarına gidiyor 1000tl lık ürün alsa da bu aynı, 10tl lık ürün alsa da bu aynı. O yüzden böyle bir özellik kazandırırsanız yazılıma, ben epey bi istifade edeceğim. Bir çok arkadaşın da istifade edeceğine eminim ama gelen talebi siz biliyorsunuz. Benim bu önerim satışları arttırmaya yönelik bir çalışma üzerinedir bir ihtiyaca yönelik değil.
Olursa çok iyi olur.
Umarım meramımı anlatabildim.
Kolay gelsin.