Arkadaşlar bu aralar okul açılacağı için para kasmam gerekiyor. Bir takım ek işlere yönelmeye çalışıyorum. Ne yapsam diye düşünürken aklıma sosyal ağlar için cover yapmak geldi.

Biliyorsunuz ki twitter ve facebook hesaplarımızı günde onlarca kişi ziyaret ediyor. Hepimizin de kendine ait kişisel sitesi yada satış yaptığı sitesi mevcut. İstediğimiz kadar bu ağlarda sitemizin, ürün yada hizmetimizin reklamı için post kassak da ziyaretçiler ya farkına varmıyor yada etkisi kısa süreli oluyor. Ama hesabınızda cover kullanarak sosyal ağlarda profilinize giriş yapmış kullanıcılara istediğiniz reklamı yapabilirsiniz. Etkileyici bir cover her zaman için hesabınızı ve yaptığınız işi ne kadar önemsediğinizi ve değer verdiğinizi gösterir. Sitenizin ziyaretçileri artar, satışlar patlar.

Şimdi bende bu sektörde ki açığı kapatmak için kolları sıvamak istiyorum. Kişisel yada kurumsal siteleriniz, sattığınız ürün ve hizmetleriniz, tanıtım ve reklamlarınız için cover yapıp 15 TL ücretle satmak istiyorum. Her çalışma olabildiğince birbirinden farklı olacak. Her kategori için farklı tasarımlar kullanmaya çalışacağım.

Şu anda bu alanda çalışan ve faaliyet gösteren birileri olmadığı için tutup tutamayacağından emin değilim. Siz olsanız sosyal medya hesabınız için 15 TL ye cover yaptırır mıydınız?

Cover = kapak resmi