Mehista adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pekala itiraf ediyorum! İlk Portal oyunuyla tanışmam baya geç oldu. Neden bilmiyorum ancak ilk çıktığı zamanlarda zamanın yeni çıkan oyunları arasında biraz kaynamıştı. Dolayısı ile tam olarak ilgi gösteremedim ancak en sonunda onunla tanışınca bu kadar seviceğimi hiç ummuyordum.

Oldum olası bilmece, bulmaca olaylarına ilgi duymuşumdur. Onları çözme konusunda çok çok iyi olduğumu söyleyemem ancak yine de boş değilimdir hani. Oyunun içine geçicek olursak grafik ve atmosfer oldukça iyi oyun kendisini size bağlıyor ve neyin ne olduğunu siz çözene kadar oyunu anlayıp oyunu hemen hemen yarılıyorsunuz.Oyun içinde kullandıgınız yetenekleri ve silahı geliştirdikçe karakterinizi daha çok seviyorsunuz , Sahi karakter demişken karakterimizi oyun boyunca görmüyoruz fakat , aynı duvarda yan yana 2 delik birden açınca ve delikten geçerken karakterimizin yansımasını görebiliyoruz, karakterimiz kız ve oldukçada yetenekli.Oyunun birinci bölümünde otel odasındayız ve birden bir şeyler oluveriyor ve tavanda küçük bir robot ile konusuyoruz, onun ardından odamızın duvarları çatlıyor ve oda dönmeye başlıyor taki döne döne parçalanıp kendimizi orman gibi bi yerde bulana dek.Tuşlara basarak kapıları açıyoruz daha sonra elimize silah geliyor nesneleri haraket ettiriyoruz vb…. oyunun içinde bir asansör var ve bunu çok kullanıyoruz çoğu bölümlere geçerken biniyoruz.Duvarlarda gölüm numaramızı ve ipuçlarını görebiliyoruz.Oyun bulmacalardan ibaret ve birazda akıl mantık işi.Eğer bu tür oyunlardan hoşlanıyorsanız Portal 2 Tam size göre !

Kaynak

ciddimi açtın bu konuyu