seo paketi filan almadım, aslında şöyle bir durum var, bir kaç sosyal medyada düzenli paylaşıyordum, analitiktede gösterdiği gibi 27 temmuzda ani hit kaybı olunca ne olduğunu anlamadığımda sosyal medyadaki hesapları sildim, ama ahref e bakınca düşme 31 mayısta görünüyor yani sosyal medya hesabıyla ilgili değil olmadığı sonucu çıkıyor, webmaster panelinde herhangi bir uyarı malüm olmuyor zaten, tek seçenek güncelleme gibi geliyor ya da yeni site olduğundan dolayı 2-3 aylığına gazlamış sonra çekmiş
Web siteniz ne zaman açıldı? Google Caffeine 'de olabilir. Google yeni sitelere önce ziyaretçi yağdırır. İlk sayfanın tadını aldıktan sonra geri çeker. Bu illa hedef kelimede olmayabilir. Kelime öbekleriyle de ön sıraya çıkmış olabilirsiniz. Google bunu neden yapıyor? İlk zamanlar umutla bakıyorsunuz ve gözleriniz kamaşıyor. Bir anda sizi geriye çekiyor fark etmiyorsunuz sadece ziyaretçilerden fark ediyorsunuz. Siz iyi ziyaretçi almayı hedefliyorsunuz bakıyorsunuz seo zaman alacak zaten sitemde bir trend var diyosunuz. Hemen gidip Adwords ile ziyaretçiler gelsin diyorsunuz. Ziyaretçiler bana kazandırdı. Bu sayede Google karlı çıkıyor. Bilmem anlatabildim mi?