2.7k görüntüyü convert edecek bir pc'ye sahipmisin==?
bende gopro kullaniyorum senelerdir 4k görüntü cekiyorum , süper hersey aciliyor falan , ama editleme isine gelince ie7'li 32 gb ram'li pc bile editliyemiyor.
720p yada 1080p denesen?
Yok üstadım convert işleminde bende çok şükür hiç bi problem olmuyor. Gerçi üzerinde oynadığım görüntüler de öyle çok uzun görüntüler değil.En fazla 2-3 dk görüntülerle oynuyorum.Bu arada belirteyim go pro studiou programındaki sorunumu çözdüm programıda az çok artık hakimim.
Dediğim gibi 2.7 k normalinde görüntüyü çekip . GO STUDİO programında 1080 p kalitesine herhangibir görüntü bozukluğu olmadan çeviri yapıyorum.Ayrıca su altı çekimlerinde pek balık gözünü iptal etmesemde dışarı ortam çekimlerinde program sayesinde balıkgözünü iptal edip daha güzel bir görüntü alabiliyorum.
Şahsen go pro 3 hero beklentilerimin çok üstünde hem su altı hem su üstü görüntüler sağlıyor.
Fakat şuan ki programım 100 mb görüntü üzerinde 1080 p ve balık gözü ayarlaması sonucu görüntü boyutu 100 mb lardan 460 mb lara kadar şişiriyor.
Convert işlemleri ortalama 3-4 dk arası sürüyor.
İ7 10 gb rm pc. 256 ati full hd ekran kartı bilgisayar konusunda problem yaşamıyorum.