Merhaba,

Sektörde TT yapan kişiler olarak 2 elin parmaklarını geçmeyecek kadar az kişiyiz. TT fiyatına alt limit belirlenmesine rağmen halen gerek pm gerekse skype üzerinden, bu belirlenen alt limitlerinde altında fiyatlara iş yapılıyor. Bunu gerek TT hizmeti alanlar gerekse TT yapanlar olarak az çok hepimiz biliyoruz.

Dün, en üst yönetim ile görüştüm ve TT alt limitinin yeninden belirlenmesini söyledi. Belirlendikten sonra tekrar kendileri ile görüşeceğim, benden haber bekliyorlar.

O yüzden konuyu farklı yerlere çekmeden ve tartışmaya (o bunu yapıyor, şu söyle diyor vb olaylara girmeden) çevirmeden standart bir limit belirleyelim.

Çünkü forum içi ve forum dışı çoğu TT yapan arkadaşın fiyatları farklı. Ama forumdan birisi sizle ya da bizle iletişime geçtiğinde bu müşterinin nereden geldiğini bilemiyoruz. Sıkıntılar oluyor.

Sabit bir alt limit olsun ve forum içi forum dışı aynı fiyat geçerli olsun. Hemde piyasada bir sabit fiyat oluşumu sağlamış oluruz.

Benim önerim;

#li TT lerde minimum : 200 TL
#siz TT lerde minimum 400 TL

Herkes önerisini yazarsa sevinirim. En azından yarın akşama kadar bir çözüme bağlayalım konuyu.

Saygılar.