Bir örnek verecek olursam hocam aşşagı yukarı kısa bir süre önce profesörlerin bile dolandırıldıgı bir konu oldu Pkk da isminiz var biz polisiz şu bankaya şu kadar para yatırmassan vs vs.. diye bir çok kişi dolandırıldı sürekli polis telefonlara mesaj attı uyarılar yaptılar. Bu işte öyle birşey sakın biri pkkda isminiz var der sizden para isterse gerçeklik payı yoktur inanmayın
Deep webdeki milyonlarca insanın %50 sinin amacı normal internette bulamadıgı xyz videolarına ( çocuk videoları ölü videoalrı vs ) ulaşmak oladugundan emin oldum kendim. Açıkcası deep web facebook, sohbet kanallarında, Deep web twitterında, geçen muhabbet aşşagı yukarı hep aynı muhabbet.. %45 Tamamen merak olduğu, %2 lik kısmı ise bir arkadaşa bakıp çıkacaktım diyen cinsten. %3 deep web e gerçekten hakim olan alışveriş yapan insanlar.
Örnek verecek olursam C4 yapımını kendim ögrendim kaleşnikov yapımını az çok ögrendim içki kokain yapımı ile ilgili bir çok yazı mevcut bunların işine yaracagı araştıracak insanlar için evet yararlı bir yer ama normal bir olması gereken bir insanlar için bu gereksiz bir şey.
Heh işte son cümleleriniz size hak vermemi sağladı, şimdi oldu