Arkadaşlar çok değişik yorumlar geliyor. Bu yüzden ben sadece bilgilendirme almak istiyorum ama şimdi birisi kullan birisi kullanma diyor. Şimdi karşımızda uzman bir doktor var. Bu işe yıllarını vermiş ve çok met edilen. Şimdi uygulayacağı tedaviyi bilmiyoruz. Ama genel olarak herkesin ağzında beliren bir ilaç var. O tarz bir uygulama yapacak sanırım ama sonuçta sağlık bu. Bana kalsa ben stres falan yapmıyorum. Akışına bırakırım. Ama ortada dediğim gibi uzman bir bayan doktor var ve sağlığın şakası olmuyor. Uygulamayıp kendi haline bırakırsak ne olur, ne biter bilemiyoruz. Bu yüzden ben kendimi önce Allah'a sonra doktora emanet etmek istiyorum.
Pazartesi uygulanacak tedaviyi iyice öğrenip verdiği/vereceği ilaçları ve bilgileri buradan detaylı olarak paylaşmak isterim. Geçecekse düzeleceksek 4-5 ay dişimi sıkacağız. Halsizlik veya olası kötü durumlarda da aynı şekilde tıpa yönelebiliriz her şeyin bir çaresi var. Sonuçta bunlar birbiriyle bağlantılı olaylar. Elbet onunda çözümü vardır diye düşünüyorum. Ben umudumu kaybetmedim. Çok çok vereceğimiz bir can var. Ben sivilce tedavisinden ölen birisini duymadım. Ama sivilcenin yapmış olduğu cilt kanserlerini duydum.
Allah büyüktür.
Saygılar.