sen html5 ve css3 ne biliyormusun ? yani fikrin varmı ? html5 ile oyun yazıyorlar oyun ! 2008 den beri yazılımla ilgileniyorum aynı anda PHP ve HTML5 de ileri seviye olan tek bir kişi görmedim. ve abd'ye bakarsan sadece HTML5 bilenlerin maaşları ortada arka yüz ve ön yüz tasarımcı kavramlarını araştırın derim.
ayrıca bootstrap ve responsive çöp şiş demişsin ? bootstrap tema ile themeforestte milyon dolarlar kazanan var sanırım haberin yok.
oyun html5 + javascript 'e mi kalmış... basit flash oyunlarının ötesine geçemez. Türkiye'de yaşıyoruz işcinin etinden sütünden yararlanmak huyumuz değil mi? php + html5 ileri seviye görmedim diyorsun. php de en iyi seviyeye gel yine yaranamazsın html var mı javascript var mı yok şunu biliyomusun diye sorarlar...
responsive tasarım konusunda da bootstrapdan kastın
http://getbootstrap.com/ bu sanırım. bireysel olarak kullanmam kendim css ile basitde olsa yazmaya çalışırım.
script satış konusunda baya kullananlar var, üretkenliğimiz ortada... herşey hazır, template seninde bahsettiğin sitelerden alınma, sayfa boyutu daha küçük hızlı mobil sayfayla uğraşmaya gerek yok bootstrap kullanılıyor ne de olsa. üzerine birde hazır framework al sana script... sat gitsin..
milyon dolarları biz hak etmiyoruz halimiz ortada! icraat üretkenlik sıfır, laf olunca gırla..