Hummel'dan 10 belki daha fazla ayakkabı almışımdır. Sadece beyaz bir ayakkabısı var geçenlerde 3. defa aynı ayakkabıdan aldım. Ama hata bende. Yıkatma diyorlar ayakkabıyı beyaz olduğu için ufak kirlendi mi yıkatıyorum. İlk seferde birşey olmuyor diye 2.'ye yıkatıyorum ve ayakkabı gümlüyor. 3 sene önce siyah bi hummel almıştım yıkadım ve haliyle sıkıntı oldu mağazaya bildirdim incelemek için gönderdiler. Ben suçlu olduğum halde yenisi verdiler. Orada çalışan çocuk demişti o zaman hummel değişimlerde sıkıntı çıkarmıyor kendini güzel tanıtsın diye demişti. Ayrıca alacağınız modelin bir benzeri olarak;
Bu modeli almıştım. Bir kere yıkattım bir sıkıntı çıkmadı fakat bağcığın alt bölümünün rengi eskitme gibi oldu o yüzden herkes ne var bunda desede giymeye yeriniyorum. Benim gibi üşengeçlik yapıp yıkatmayın ayakkabıyı derim. Bilinen markaların hepsini kullanmışımdır ve benim en rahat ettiğim ayakkabıdır Hummel. En kalitelidir demem ama benim sevdiğim tarz odur. Korayspor için bilgim yok fakat bu tarz yerler çakma falan satamaz bence çok başı ağrır diye düşünüyorum. Şikayet sitelerine bakarsanız her firma için şikayetler bolca mevcuttur. Kimse herkesi memnun edemez.