Site adresi: Telefondan isteyin 0536 312 66 75
Site için istenen fiyat: 6.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Nisan ayından bu aya kadar tam 2.100 TL getiri yapmıştır.
Sitenin açılış tarihi: 04.09.2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Bölgesel
Günlük hit sayısı: 200 - 500 arası değişiyor. Yaz aylarının ortasında yaklaşık 2.000 civarı oluyor.
Ziyaretçi kaynağı: ( %90 google - %10 diğer )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR0 1 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği
Hosting dahil midir: Kısa süre için kendi sunucularımda barındırabilirim ama sizin sunucunuz varsa daha iyi olur.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Web sitemi satma nedenim: Yakın zamanda Nişan'ım olduğu için bir miktar nakite ihtiyacım oldu. Bu yüzden dolayı satıyorum.

Not: Web sitemin arkasındayım. Site oldukça kaliteli olup arama sonuçlarında google'da kendi kategorisinde ilk sayfadadır. Siteyi alacak kişi şu yönden çok şanslı web sitem sabit içeriklidir. Sürekli güncelleme ve içerik girme derdi yoktur. Eğer arada Adwords reklamlarınıda kullanırsanız sitenizin gelirlerinde büyük bir artış olabiliyor. Nisan ayından bu yana 2.100 TL adsense gelirim oldu. O bölgede bulunan firma sahiplerinden de dilerseniz reklam alabilir. Adsense haricinde gelirde kazanabilirsiniz. Site tertemiz olup hiç bir yere link çıkışı yoktur. 5.000 TL son fiyatımdır. Lütfen pazarlık yapmayın. Ciddi alıcılar telefondan arasın konuşalım. Telefonla arayan arkadaşlarımıza sitenin detaylı bilgileri verilecektir.

Çok şükür Nişan olayını atlattık. Nişan öncesi acil nakit lazım olduğu için web sitemin değerini 5.000'den belirlemiştim. Şuan 1.000 TL fiyatını arttırdım. 6.000 TL oldu. Ayrıca web sitemin yanında siteyle birlikte 12.000 kişilik facebook sayfasınıda devredeceğim facebook sayfasıda bölgesel olup o bölgeyi ziyaret eden kişi ve kişiler tarafından takip edilmektedir.