Marka hakkında, kullanmadığım için bi bilgim yok. Ancak korayspor güvenilir bir sitedir. Çoğu ayakkabımı bu siteden alıyorum. Ürünler hızlı kargolanıyor. Yanında verdikleri şekerde tat katıyor bu alışverişe
İADE VE DEĞİŞİM linkinde ki yazıyı okumanızda fayda var.
Gel gelelim nam yapmış şikayet sitesinde bir çok geri bildirimi var ?
Aldık diyelim ki beğenmedik direkt geri alıyorlar mı ? Veya numara tutmaması durumu söz konusu olduğunda ?
Korayspor'un yaptığı ticaret anlamında bir e-ticaret firmasında çalıştım ve Korayspor yaptığı işin güvenilirliği açısından gerçekten en büyük rakiplerimizden birisiydi. Gözün kapalı güvenebilirsin Korayspor'a.
Hummel markasına gelince, deforme olma olayı diğer markalara nazaran %10 %20 oranında daha fazla diyebilirim.
Hocam yıllarca Lescon kullandım. Olmadı Puma'ya geçtim ve koku olayı başladı. Nike bir süre kullanıp kullanışsızlığı yüzünden bıraktım. Adidas aldım gel gelelim oda ön uç kısımları başka(kumaş tarzı) bir maddeden yapılmış. Hemen yırtılıverdi. Arka taban tarafları da patladı gitti. Kısaca çok yürüdüğüm için dayanmıyor diğerleri de. Şeklini beğendiğim için alıcam. Şuan siyah benzer Adidas markası var altımda ama değiştirme vakti geldi.
Şimdi online olarak korayspor kullanmadım ama bulunduğum şehirde 3 farklı koray mağzasından alışveriş yapmaktayım genelde ayakkabı kesinlikle üstüne tanımam bir 7-8 sene önce felan çakma ürünlerden adı çıksada sonradan çok iyi toparladılar ilgi alaka vs çok iyi iade vs sorun olmaz hummele gelince güzel ayakkabı danimarka markası yanlış hatırlamıyorsam 1 kereliğe mahsus almıştım sıkıntı çıkmadı 2 sene kadar gitmişti yani hafif ayağında hisstemiyecek kadar bnm aldığım ayakkabı öleydi yine nerden baksan 3 senesi vardır alalı sıkıntı yok yani düşünmene gerek yok rahatça alışveriş yapabilirisn
Hava alması çok önemli ve yürüyüşe dayanması. Koşmam, top koşturmam vd birşeylerde etkinliğim yok. Sadece çok yürürüm. Hem iş hem spor gereği.
Almayı düşündüğüm model aşağıda. Önleri yırtılır diye korkmuyor değilim.
Alacagin ayakkabinin linkini atarsan daha ucuza saglayabilirim hocam :-)
almayı düşündüğüm model bu ama yırtılmasından korkmuyor değilim.