D_E_R_M_A_N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediğim özelliklerde ve istediğim fiyatta yıllık host sağlayabilecek olanlar lütfen pm atsın. Bir firmadan sadece 1 adet web host alacağım.

1 Gb Web Alan
30 Gb Trafik
Sınırsız alt özellikler

Sitenin ayda 2-3 defa dahi kapanmasını istremiyorum. Ayda bir defa 10-15 dk kapanması normal ama sürekli olarak sitenin kapanmasıyla uğraşmak istemiyorum.

Sunucunun hızlı ve kasmamasını istiyorum.

1 host için yıllık verebileceğim ücret 8 TL dir.

Ödeme PayPal ile yapılacaktır.
Merhaba,

İsteğinizi karşılayacak kesinti veya hizmet konusunda kesinlikle sorun yaşamayacağınız %100 gerçek Cloud hosting paketlerimiz bulunmaktadır. Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde aylık 1$dan başlayan paketlerimizi inceleyebilir, herhangibir şüpheniz varsa 7 günlük ücretsiz deneme sürümünü hemen aktif edebilirsiniz.

cPanel üzerinden CloudFlare özelliğini aktif ederek saldıralara karşı çözüm bulabilir ayrıca istemimize yeni entegre etmiş olduğumuz NGİNX ve varnish eklentileri ile rahat bir nefes alabilirsiniz.

Varnish ve Nginx Nedir? Ne İşe Yarar?

CloudFlare Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kurulur?

1 İle 10 arasında site barındırabileceğiniz hosting paketlerimiz
(Ödeme: Aylık, 3 Ayık, 6 Aylık, Yıllık)

Yeni cloud teknolojisiyle sunucu kaynaklarınızı fazla kullandığınız durumlarda bile yükü birden fazla sunucuya dağıtarak işlemlerinizin güvenli ve hız sorunu yaşamadan yapılmasını sağlamaktadır.

Cloud teknolojisi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Neden Cloud ? ve Cloud Kıyaslama sayfamızı ziyaret ediniz.

Teşekkürler.
CloudBunny.Net